2017. február 23., csütörtök

3 év

"Szerencsére a hormongőzös rózsaszín köd rég elmúlt, így még én is elhiszem, hogy ez egy valódi érzés, ami nem múlik el egyik napról a másikra." - ezt az első évfodulós bejegyzésemben írtam. Azóta eltelt két év, és csak megerősödni tudtam ebben az érzésben. 

Mostanra elég jól megismertük egymást, nagy meglepetéseket nem tudunk okozni. Összecsiszolódtunk, egymásra hangolódtunk, nyugodalmas kis életet élünk együtt. Néha van egy-egy részeg veszekedés teljesen indokolatlan dolgokról, amit aztán másnapra mélységesen megbánunk, és megfogadjuk, hogy soha többé ilyet. ("Mi az, hogy nem tudtátok megszerelni a biciklimet, hát így hogy megyek holnap dolgozni, a te hibád az egész, mert a te kollégádtól vettem!" true story. Másnap természetesen felfogtam, hogy sántított az érvelés.) Utazásokat tervezünk, mászkálunk, fetrengünk, fox elkísér a futóversenyekre, mozizunk, szocializálódunk, és ez mind olyan jó. Már az iszonyat jó, hogy tudom, hogy fox létezik. Az már igazi mák, hogy ráadásul velem van.

Tudom, hogy valószínűleg nem pusztulnék meg egyedül se, és azt is tudom, hogy statisztikailag minimális az esélye, hogy örökké együtt leszünk. Sőt, a legvalószínűbb, hogy tíz éven belül különválnak az útjaink, de most jó benne lenni. Szó sincs róla, hogy a kapcsolat végét akarnám, csak racionálisan nézve a párok bármennyire boldogok sokáig, az évek alatt megunhatják egymást, változhatnak ők és a kapcsolat is, és egy idő után általában búcsút intenek egymásnak. Persze az lenne a legjobb, ha velünk ez nem így lenne és mi lennénk a kivételek, de azt se tudom, jövő ilyenkor mit fogok csinálni, nem hogy életem végéig tervezzek bármit is. Inkább azt kívánom, hogy addig legyünk együtt, amíg boldogok vagyunk egymással. A minőség fontosabb, mint a mennyiség.

Na, lehet, hogy évfordulós poszthoz képest furán borúlátónak tűnik ez az írás, de a kapcsolatunk egyáltalán nem ilyen. Szeretet van, biztonság, nyugalom, bizalom. Vicces egybeesés, hogy pár napja kezdtünk el egészen komoly dolgokról beszélgetni. Izgi, izgi. 

Szóval fox, te vagy a legjobb. <3 Kezdjük el a negyedik közös évünket. ^_^

2 megjegyzés: