2016. június 4., szombat

egy jó péntek

Amikor pénteken ebéd után nem sokkal bejelentik, hogy bombariadó van, el kell hagyni az épületet, jó hétvégét, hétfőn találkozunk, természetesen onnantól  az  a legfőbb kérdés, hogy Kocka vagy Szertár? Csodálatos dolog sört szürcsölni a kollégákkal munka meg tréning helyett. Lehetne minden péntek ilyen. ^_^

<nyál>

Meg egy jó csajos este pezsgővel, tacoval, Zootropolisszal, végtelen beszélgetésekkel, rövidekkel, gangon cigarettázással, hazarollerezéssel, hajnal 4kor ágybakerüléssel. Nem emlékszem, mikor töltött fel ennyire baráti találkozó. Egyszerűen hihetetlenül cozy érzés fetrengeni a peterdy utcai ágyon, kibeszélni a világot, munkát, kapcsolatokat, terveket, és látni, hogy mindannyian ugyanolyan jól érezzük magunkat. Hazafelé taxi helyett rollerrel gurulni, levezető sört kortyolni, miközben a piaci árusok már kezdenek pakolászni, majd kellemesen elfáradva bemászni a szebbik felem mellé az ágyba. Nem is lehetne jobb.

Mindig, mindig hálás leszek a barátaimért. <3 Csak azt tudom kívánni mindenkinek, hogy legyenek barátai, igazi, közeli barátai, mert egy este a legjobbakkal megnyugtat, feltölt, jobb, mint bármilyen drog. Olyan jó, hogy vagyunk egymásnak! 

</nyál>

3 megjegyzés:

  1. awwww <3 Mi is nagyon imádunk téged, Szonja! :)

    VálaszTörlés
  2. Jaj, hadd nyálazzak én is ide, mert mindjárt sírok! Annyira édes vagy, és nekem is annyira sokat jelentenek ezek! Készüljetek a következőre! :)

    VálaszTörlés